OM SMALLFISH

OM LIDENSKAP TIL TEKST

Jo Andre Johansen og Smallfish.no

Hei! Velkommen til Smallfish

Mitt navn er Jo Andre Johansen og jeg driver denne nettsiden. Smallfish.no er ment å være en samleside for mine ulike prosjekter på nett. Dette gjelder hovedsakelig nettsider der jeg publisererer tekster innen ulike tema.

Jeg vil også benytte Smallfish som en plattform for kommunikasjon med kunder, samarbeidspartnere og andre, spesielt når det gjelder henvendelser angående mine øvrige nettsider.

I 2018 startet jeg et firma (Telemark Web AS) sammen med to andre personer. Min oppgave blir hovedsakelig sentrert rundt produksjon av tekst og innhold.

Ved opprettelsen av Telemark Web overførte jeg eierskapet til mine tidligere sider over til dette firmaet. Jeg skal imidlertid drive disse nettsidene videre som et separat prosjekt, under fanen Smallfish. Eventuelle annonseringer faktureres likevel av Telemark Web, da jeg skal legge ned mitt enkeltpersonforetak for å prioritere mitt nye firma.

 

BAKGRUNN

SKRIVELYKKE OG SKAPERTRANG

Fellesnevneren for alle mine prosjekter på nett er at jeg liker å skrive. Denne interessen kommer naturligvis også til å prege eventuelle nye prosjekter. Samtidig er jeg vitebegjærlig og engasjert i samfunnsutviklingen, noe som også kan komme til å sette sitt preg på enkelte av mine egne skriveprosjekter.

Folkebloggen.no (som ikke eksisterer lenger) var min første nettside. Her var tanken at hvem som helst skulle kunne publisere saker om hva som helst. Nettsiden skulle bli et talerør for ulike kampsaker, meninger og ideer. Dette prosjektet oppgav jeg etter noen år på grunn av manglende lønnsomhet og lave lesertall.

En av de eldste nettsidene mine lever imidlertid fortsatt i beste velgående, nemlig Helsesenteret.com. Her skriver jeg (og diverse andre bidragsytere) om helseforskning, helsetips, oppskrifter og annet relevant stoff. Det er fortsatt jeg som driver siden, selv om Telemark Web AS har overtatt eierskapet.

Jeg har også flere prosjekter gående, og snart lanserer jeg også min egen blogg – Joandre.no. Sistnevnte vil jeg bruke som en plattform for å uttrykke meninger, ideer og tanker – helt uten sensur og streng korrektur. Et slags fristed.

Jo Andre Johansen

MULIGHETER

PÅ MINE NETTSTEDER
Jeg tar imot både gjestebloggere og annonsører på Helsesenteret.com. Ta også kontakt om du er interessert i et gjesteinnlegg fra meg på din egen side. Eventuelle fakturereringer gjøres av selskapet mitt.